Prodaja gotovih konfiguracija

Pored naših usluga, u ponudi imamo i prodaju desktop računara, laptopova i tableta. Računare možete kupiti u varijanti sa preinstaliranim operativnim sistemom ili bez operativnog sistema što ostavlja mogućnost da kupcu uz podršku našeg prodajnog i tehničkog osoblja odluče kakav informacioni sistem žele i na kom operativnom sistemu će biti baziran.

U ponudi imamo računare najpoznatijih proizvođača: HP, Dell i Fujitsu a uz njih preporučujemo Microsoft Windows 10 Pro za poslovne korisnike.

Pored računara, kod nas možete kupiti širok spektar periferne opreme: štampače, USB memorije, monitore, backup uređaje ali i svu potrebnu potrošnu opremu: tonere, kertridže i slično.

Desktop računari

Konfiguracije stižu u varijanti sa preinstaliranim operativnim sistemom ili bez operativnog sistema što ostavlja mogućnost da kupcu uz podršku našeg prodajnog i tehničkog osoblja odluče kakav informacioni sistem žele i na kom operativnom sistemu će biti baziran.

Kao dugogodišnji i posvećen Microsoft partner preporučujemo svim našim klijentima aktuelni operativni sistem Microsoft Windows 10 i Microsoft Office pakete, kao proverenu platformu za uspešno poslovanje. Posebno ističemo pogodnosti Office 365 paketa. Istovremeno, poštujući želje svojih klijenata, spremni smo i osposobljeni da računare pripremimo i isporučimo sa Linux operativnim sistemom i Open office paketom.

Kada pričamo o poznatim svetskim brendovima, zastupljene su konfiguracije koje proizvode: HP, Dell i Fujitsu ali i renomiranih domaćih proizvodjača proizvedenih uz maksimalnu kontrolu kvaliteta i po najvišim standardima.

Prenosni računari

Brzina kojom živimo i radimo i razvoj interneta i tehnologije uopšte menja način na koji koristimo računare, tačnije prilagođava računare svim zahtevima koje nam dan donosi. Biti mobilan i dostupan, bez obzira na to koji uređaj koristimo, aktuelna je filozofija. Mobilni računari (laptopovi, tableti , a sve više i pametni mobilni telefoni) ulaze u naše domove i poslovnu upotrebu i prete da istisnu desktop računare.

Prateći trendove, Positive nudi sve vrste mobilnih računara dostupne na našem tržištu. Laptop računari stižu od najpoznatijih proizvođača: HP, Dell, i Fujitsu. Korisnici ih mogu poručiti sa, ili bez operativnog sistema, a Positive uz njih preporučuje korisnicima operativni sistem Microsoft Windows 10 za kućne i Microsoft Windows 10 Pro za poslovne korisnike.

Tablet računari u najvećem broju slučajeva stižu sa Android operativnim sistemom, iz ponude Samsunga, Acera, Asusa, kao i nekoliko manje poznatih proizvođača. Akcenat stavljamo na kvalitet, ali smo spremni i da ispunimo želje kupaca sa srkomnijim budžetom.

Naši prodavci stoje na raspolaganju svim korisnicima oko izbora optimalne varijante.

Positive snabdeva svoje klijente i sa širokim spektrom periferne opreme, štapačima, skenerima, bar kod čitačima, USB memorijama, eksternim diskovima i drugom perifernom opremom, kao i sa svim potrebnim potrošnim materijalom, tonerima, kertridžima i sl.