POS Oprema

Uz već poznatu GALEB fiskalnu opremu za prodajna mesta, Positive u svojoj proširenoj ponudi nudi i računare , data terminale, bar kod čitače, kao i bar kod štampače.
Naša ponuda specijalizovanih POS računara bazirana je na proizvodima renomiranog proizvodjača ELO.

Elo Touchsystems POS Oprema

Elo Touchsystems POS Oprema

Računari sa ekranom osetljivim na dodir predstavljaju atraktivno rešenje za prodajna mesta,  kako zbog  kvaliteta izrade i  kompaktnosti (računar je smešten u kućište monitora), tako i zbog „touch“ funkcije koja uz dobar softver značajno olakšava i ubrzava rad operatera. U okviru našeg portfolia nudimo računare proizvođača ELO Systems u varijantama od 15“ i 17“.

Honeywell Barkod Čitači

Honeywell Barkod Čitači

Barkod čitači su sastavni deo opreme svakog prodajnog mesta. Vodeći računa o budžetu korisnika, a istovremeno i o kvalitetu uređaja, u ponudi imamo uređaje „Honeywell“ (ranije poznati pod brendom „Metrologic“) i „Samtec“ iza čije proizvodnje stoji kompanija „Motorola“.

CipherLab Data Terminali

CipherLab Data Terminali

Data terminali su barkod čitači sa sopstvenom memorijom i omogućuju korisniku da odjednom očita veći broj barkodova i zatim prebaci na računar, sa mogućnošću lakog kreiranja tabela. Koristeći data terminal, uz adekvatan softver, može se lako kreirati ulazni ili izlazni dokument za robu, uraditi  popis inventara, ili  magacina. Kod nas možete nabaviti data terminale kompanije „Cipher Lab“.

sato-barkod-stampaci

Termalni štampači otvaraju mogućnost kreiranja i štampanja sopstvenih barkodova, što može u velikoj meri olakšati magacinsko poslovanje, kao i prodaju robe. Proizvodi kompanije „Sato“ dominiraju na našem tržištu odnosom cene i kvaliteta, stoga ih možete naći i u našoj ponudi.

Za dodatne informacije pozovite na 021/340-98-04 ili nam pišite na prodaja@positive.rs. Naši komercijalisti će u saradnji sa Vama kreirati optimalno rešenje za Vas, u skladu sa potrebama i mogućnostima.