IT Solutions

POSITIVE SOLUTIONS

Na osnovu analize i identifikovanja potreba korisnika, kreiramo rešenja koja unapređuju efikasnost i sigurnost informacionog sistema uz optimizaciju upotrebe resursa.

Projektovanje i implementacija računarskih mreža

Računarske mreže, nezavisno od vrste medijuma koji ih prenosi, moraju biti brze i pouzdane. Bilo da su u pitanju standardni ili optički kablovi ili bilo koja vrsta bežičnih tehnologija, neophodno je imati pravu meru u odnosu tehnologije prema potrebama korisnika.

Ovo obezbeđujemo svojim korisnicima, bez obzira na njihovu veličinu ili složenost poslovanja i poslovnih komunikacija. Mogućnost da vaši fiksni i mobilni telefoni, računari i drugi uredjaji budu deo jedne celine, kao i da vaše radno mesto nije samo za vašim stolom u preduzeću je osobina vašeg poslovanja koje će vam doneti prednost.

Isporuka i integracija računara i računarske opreme

Pored naših usluga, u ponudi imamo i prodaju desktop računara, laptopova i tableta. Računare možete kupiti u varijanti sa preinstaliranim operativnim sistemom ili bez operativnog sistema što ostavlja mogućnost da kupcu uz podršku našeg prodajnog i tehničkog osoblja odluče kakav informacioni sistem žele i na kom operativnom sistemu će biti baziran.

U ponudi imamo računare najpoznatijih proizvođača: HP, Dell i Fujitsu a uz njih preporučujemo Microsoft Windows 10 Pro za poslovne korisnike.

Pored računara, kod nas možete kupiti širok spektar periferne opreme: štampače, USB memorije, monitore, backup uređaje ali i svu potrebnu potrošnu opremu: tonere, kertridže i slično.

Želite da unapredite vašu postojeću infrastrukturu?

Prodaja softvera, licenciranje i legalizacija

Ukoliko planirate kupovinu računara bez operativnog sistema, ili želite da unapredite poslovanje nabavkom novih verzija operativnog sistema, Microsoft Office paketa i drugog aplikativnog softvera, naš prodajni tim je tu da Vam pomogne u odabiru i nabavci odgovarajućih softverskih rešenja koja ispunjavaju vaše potrebe. 

Pored prodaje Microsoft Windows i Office rešenja, u ponudi imamo i antivirusna rešenja kao i sve vrste aplikativnih softvera, možemo da vam pomognemo i pri nabavci specifičnih programa za Vašu kompaniju.

Legalizacija se često kao pojam poistovećuje sa obavezom kupovine softvera,radi izbegavanja neprijatnosti sa Poreskom upravom. Zaboravlja se, međutim,  na osnovnu prednost korišećnja licenciranog softvera, a to je funkcionalnost i olakšani rad u poznatom okruženju.