IT Services

POSITIVE IT SERVICES®

Pružamo usluge u oblasti informacionih tehnologija i time obezbeđuje korisniku uslove za stvaranje dodatne vrednosti olakšavajući postizanje njegovih poslovnih ciljeva. Na sebe preuzimamo troškove i rizike vlasništva nad odabranim IT resursima.

Office radno mesto

U jednom paketu obezbedite legalnost, funkcionalnost, uštedu i sigurnost.

„Office radno mesto“ je proizvod namenjen malim i srednjim preduzećima koja imaju hardver zadovoljavajućeg kvaliteta i žele da unaprede svoj informacioni sistem kroz jednostavnu legalizaciju Office paketa, podizanje nivoa funkcionalnosti i bezbednosti.

Baziran na Online tehnologijama, pre svega na Microsoft Office365 platformi i omogućuje punu funkcionalnost rada svim korisnicima u poznatom Microsoft okruženju (Word, Excel, Power point, Outlook), adekvatnu antivirusnu zaštitu, kolaboraciju zaposlenih, kao i daljinsko održavanje uređaja koji su deo ugovora.

Nivo funkcionalnosti zavisi u potpunosti od izbora Office 365 paketa (Bussines essentials, Bussines, Bussines premium) i mogućnosti da u paketu bude ili ne bude Sophos bezbedonosni softver.

PC radno mesto

Zaokružena usluga bez investicije u računare i opremu, bez amortizacije i reklamacija

Usluga „PC radno mesto“ namenjena malim i srednjim preduzećima koja imaju neadekvatan hardver i  potrebu za unapređenjem informacionog sistema ili zamene kompletne računarske opreme.

Cilj ove usluge je da se svakom zaposlenom omogući rad na računaru ili laptopu, u zavisnosti od potrebe radnog mesta koje se formira. Positive obezbeđuje potrebnu opremu, softver i licence, redovno održavanje i zamenski uređaj u slučaju otkaza, uz reakciju naše tehničke podrške u roku od 24h.

Nadzor i održavanje informacionih sistema

AKTIVNI NADZOR je naša usluga koja je najduže na tržištu. Bazirana je na američkom rešenju pod nazivom POWER ADMIN, za koji smo ovlašćeni prodavac u našem regionu.

Usluga podrazumeva:

 • Nadzor Mission Critical uređaja i procesa
 • Nadzor procesa na serverima, Windows i Linux
 • Nadzor hipervizora
 • Nadzor mrežnih štampača
 • Mogućnost pristupa sa mobilnih uređaja
 • Plaćanje na mesečnom nivou
 • Kroz ugovor održavanju, ili bez njega (ugovor za uslugu na 12 meseci)

Domain security service

Serverska infrastruktura kroz mesečnu uslugu. Pouzdanost, bezbednost, legalnost – na rate!

Usluga „Domain Security server“ namenjena malim i srednjim preduzećima koja nemaju ili imaju neadekvatan server, koja nemaju obezbeđen budžet za velike investicije, a imaju potrebu za unapređenjem informacionog sistema. Cilj ove usluge je da klijentu obezbedimo korišćenje svih potrebnih serverskih servisa (domen kontroler, aplikativni server, fajl server, mail server) u kvalitetnom IT okruženju, bez investicije u opremu i licence.

Mi obezbeđujemo potrebnu opremu, softver i licence, redovno održavanje i zamenski uređaj u slučaju otkaza, uz reakciju naše tehničke podrške u roku od 24h.

Želite da unapredite vašu postojeću infrastrukturu?

Network security service

Usluga „Network security service“ rešava problem sigurnosti u okviru informacionog sistema, na širem planu.

Namenjena malim i srednjim preduzećima koja nemaju ili imaju neadekvatna bezbedonosna rešenja za probleme sa virusima, malicioznim softverima, potencijalnim gubitkom podataka i drugim potencijalnim sigurnosnim problemima. Cilj ove usluge je da klijentu obezbedimo maksimalnu sigurnost podataka i mailova koje šalje i prima, bez investicije u opremu i licence.

Mail Hosting Service

Usluga MAIL HOSTING SERVICE namenjena je svima onima koji nemaju Email server ili nisu zadovoljni trenutnim rešenjem. Rešava pitanje bezbednosti i funkcionalnosti.

U okviru ove usluge pružamo:

 • HOSTING mejlova,
 • migraciju sa postojećeg mail servera/postojećeg rešenja kod provajdera
 • administraciju mail naloga
 • održavanje
 • filtriranje mailova sa Antispam i Antivirus zaštitom, koristeći najnovije Sophos tehnologije

Cloud security service

Usluga je bazirane na Sophos Cloud Endpoint Security licencama, a pored licenci, uključena je podrška, koja obuhvata:

 • instalacija antivirus rešenja na uređaje obuhvaćene  ugovorom
 • konfigurisanje Sophos cloud portala
 • Support servisi – nadzor nad Sophos cloud portalima i kreiranje novih korisnika, intervencije po uočenim događajima za servise koji se mogu daljinski održavati